Sankt Markus Kirke

Koncert 18.august kl.19.30 i forbindelse med ”Blå festival”

Koncert 18.august kl.19.30 i forbindelse med ”Blå festival”

FotorCreatedKoncert

Fredag 18.august 19.30

I forbindelse med Den Blå festival afholdes der koncert i Sankt Markus kirke.

Marie Lind (vokal): er uddannet fra musicalakademiet i Fredericia, og har en lang række af optrædener bag sig, bl.a. i forskellige jazz ensembler og Big Bands. En meget erfaren sanger, der er kendt for sit nærvær og musikalitet. Hun har høstet stor anerkendelse ved sine optrædener, og formår at samle folk med sin sang og optræden. Denne aften står i jazzens tegn!

Udgivelser: ”Christmas Time” julealbum, ”Christmas time is Here” – juleEp med den danske jazzpianist Nikolaj Hess, samt to albums med moderne lovsange og hymner. Hun er bl.a. efteruddannet hos Anne Rosing-Schouw (sangteknik og performance). Udover at være solist, er hun en efterspurgt sanglærer og korleder.

Vestbo Trio: Michael Vestbo (el-guitar), Eddi Jarl (trommer) og Jesper Smalbro (bas). Sammen leverer de instrumental musik af høj klasse. Mange vil kende Vestbo Trio fra deres koncerter i Hi-Fi Klubbens butikker, Smukfest, samt fra trioens tre udgivelser, der som noget særligt har høstet fine anmeldelser på tværs af hele det musikalske spektrum. Glæd dig til at opleve en spændende og humoristisk trio, som inviterer publikum på tur i et musikalsk landskab, der ikke nødvendigvis kræver det store jazzkørekort

jul 5, 2017 | Posted by in Nyheder | Kommentarer lukket til Koncert 18.august kl.19.30 i forbindelse med ”Blå festival”
Premium Wordpress Themes by UFO Themes