MUSIKALSK LEGESTUE

Da Malene Tarp har søgt nye udfordringer, har vi i øjeblikket ingen kirke-kulturmedarbejder.
Derfor har vi allieret os med Kirsten Stokholm Jørgensen (Kirkebillen) som vil lave legestue hos os på torsdage :

10.00 - 11.00: 0-1 årige

11.00 - 12.00: 1-3 årige

Da Kirsten også er efterspurgt i mange andre sogne, vil der være enkelte torsdage, hvor hun vil være forhindret i at komme til os. 
Ændringer vil naturligvis fremgå af hjemmesiden her, men vi anbefaler at følge med på Kirkebillens egen Facebookside. www.facebook.com/Kirkebillen

 

 

Spørgsmål vedrørende legestue

Spørgsmål vedrørende legestuen, henvendelse på

kordegnekontoret Sjællandgade 8A

tlf. 98126052

 

Sankt Markuskirkens musikalske legestue

 


Musikalsk Legestue med Kirsten Kirkebillen

Velkommen til musikalsk legestue i kirkens krypt.

Til legestue mødes forældre med deres små (0-1 årige eller 1-3 årige) og synger, danser og blæser sæbebobler. Her er plads til hygge, nærvær og samvær.

 

Hvem er Kirsten?

 

Kirsten er uddannet sanger og musikpædagog, hun har arbejdet i musikskolen - og de sidste 10 år har hun blandt haft musikalsk legestue og babysalmesang i mange forskellige kirker i Nordjylland.

Kirsten arbejder som freelance kirke- og kulturmedarbejder i Kirkebillen, hvor hun hjælper til med at store eller små sogne kan tilbyde (eller bibeholde) et højt niveau indenfor kirkens familie- og børnearbejdet, også selvom sognet måske ikke har “sin egen” kirke- og kulturmedarbejder (eller der er orlov eller udskiftning i  personalegruppen).

 

Du kan følge med i Kirkebillens hverdag og aktiviteter på Facebook og Instagram www.facebook.com/Kirkebillen og www.instagram.com/Kirkebillen