Sankt Markus kirke 2020

Sankt Markus kirken har mange tiltag og vi vil gerne byde dig indenfor til så mange af dem som muligt.

I 2020 fejrer vi billedhuggeren Bertel Thorvaldsens 250 års fødselsdag med kunst- og kulturarrangementer nærved ugentligt frem til februar 2021. Dygtige musikere og foredragsholdere kommer til Aalborg og inspirerer. Læs mere om Den lille kunst- og kulturfestival og dets program her eller på Facebook.

Sognets altertæppeprojekt blev sat på pause - ligesom alle vi andre - i foråret, men er nu i gang igen, så mange sting mangler endnu at blive sat. Systuen ligger Hadsundvej 23, Vejgaard, og du er velkommen forbi! Er du garvet brodøse kan du booke tid i systuen men som ny brodøse, skal du lige have nogle anvisninger inden opstart. Kontakt da Doris Portefée Jensen på tlf 9812 6052 eller mail sanktmarkus.sognaalborg@km.dk.

Vi har mange hyggelige begivenheder hen over året - hyppige, såsom Damernes hyggeklub og Den musikalske legestue samt enkeltstående arrangementer. Du kan orientere dig om dem i vores kalender eller på Facebook.

Har du et godt forslag til arrangementer, som du og andre vil få glæde af, hører vi gerne fra dig. Fat tastaturet og send en mail afsted til Stine på Sbk@km.dk.

Vel mødt!