Du er her: 

KOMMENDE KONCERT I SANKT MARKUS KIRKE


ATOMOSPHAERA-en audiovisuel koncertforestilling 18.oktober kl.20.20

Atmosphaera er en audiovisuel koncertforestilling, der forstørrer og forstærker kirkerummets elementer, med henblik på at skabe et rum til refleksion og fordybelse.

Kirkerummets arkitektur og historie bidrager til en sansefuld oplevelse af storhed og ydmyghed, der taler til noget grundlæggende i os. Denne kropslige følelse skabt af et rum og dets energi er svær at finde dyrket i samme grad andetsteds, og er kilde til fascination på et helt fundamentalt plan. Samtidig er kirkerummet et mentalt rum, der giver plads og ro til både fælles samhørighed og eksistentiel søgning.

Det er disse elementer Atmosphaera retter fokus på ved skabelsen af en unik tværkunstnerisk oplevelse. Kombinationen af et ærefrygtindgydende fysisk rum og et mentalt rum til fordybelse er særegen for vores samtid og dette ønsker vi at hylde og samtidig pege på som et vigtigt aspekt at holde fast i, i vores tempofyldte samtid.

 

https://www.facebook.com/atmosphaera.dk/


Koncert 22.november 19.00 i kirken

 

Julekoncert 2018

Helge Engelbrecht's Julekoncert ''Den nat af alle nætter''

Mariehavens Julekoncerter
Medvirkende
Helge Engelbrecht, Ronnie Olesen, Tommy Rasmussen, Sidsel Maria Michelsen, Ditte Fromseier Hockings

 

 

”Den nat af alle nætter” lyder titlen på Julekoncerten 2018 med Mariehavens Juleorkester, som rigtig mange har kunnet opleve på TV på DK4 fra Grindsted Kirke. Nu tager Helge Engelbrecht og hans musikalske venner fra Mariehaven på Juleturné landet rundt i de danske kirker.

 

Koncerten tager udgangspunkt i salmer og sange, som startede som et fælles CD-skriveprojekt for Helge Engelbrecht og biskop Henning Toft Bro helt tilbage i 2008 og publikum har været med fra starten. ”Det har alt sammen været dejligt at opleve”, lyder det fra Helge Engelbrecht. ” Julen skal man jo ellers ikke udfordre for meget men det er alligevel lykkedes os at få nye salmer og sange ud til et stort publikum, som indtil nu har taget fantastisk imod. De seneste 6 år har vi dels spillet koncerten i Musik Galleriet i Ansager, som vi også gør det i år fra 9/12 og helt frem mod jul. Men vi har også spillet koncerten i rigtig mange kirker, når det har været muligt. Nu bliver det til en samlet Juleturne landet rundt i kirkerne ugerne 48+49 eller efter aftale. Udover repertoiret fra ”Den nat af alle nætter” indeholder koncerten også udgaver af mere kendte og traditionelle julesange og salmer på både dansk og engelsk, som publikum får lejlighed til at synge med på. Det bliver både smukt, muntert og stemningsfyldt og helt som vi selv synes en julekoncert skal være ”, lyder det fra Helge Engelbrecht.

                                                  ___________________________

 Billetpriser:250,00 kr.- tilsendt:265,00 kr. Henning Sloth 4030 8906, Knud Bak 2140 7709
MobilePay kan benyttes. Arrangør : Logen Veritas Aalborg v/Henning Sloth - Tlf.4030 8906

 

 Sankt Markus kirke har intet at gøre med salg af billetter


Koncert ''Stemmer uden grænser'' kl.14.00-15.00

Vanen tro giver koret Stemmer uden grænser koncert i Sankt Markus kirke.